UUTISET

JOKERIT INSIDE -ELÄMÄÄ KHL-JOUKKUEEN MATKASSA


Kuusiosainen Jokerit Inside -dokumenttisarja kuvaa joukkueen arkea kauden alusta aina joulukuussa pelattavaan Ice Challenge -ulkoilmaotteluun asti

Dokumentissä yhdistyy kolme tärkeää juhlavuotta: Suomi 100-vuotta, Jokereiden 50-vuotisjuhlakausi sekä KHL:n 10-vuotisjuhlavuosi

Ohjelmasarjan ensimmäinen jakso on ensiesityksessä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssa to 26.10. sekä myöhemmin ilmaisessa Viafree-palvelussa

 


Viasatin ja Jokereiden yhteistuotantona toteutettava dokumenttisarja Jokerit Inside tuo kiekkoseuran arjen lähemmäksi katsojia kuin koskaan aikaisemmin. Kuusiosainen Jokerit Inside -ohjelmasarja tarttuu ainutlaatuisen suureen hetkeen Suomen, Jokereiden ja KHL:n historiassa – kaikkien kolmen viettäessä juhlavuotta. Ohjelmasarja huipentuu itsenäisyyspäivän aikaan pelattavaan ulkoilmaotteluun Kaisaniemen puistossa, missä Jokerit saa vastaansa suurseura SKA Pietarin.

Jokerit Inside näyttää millainen työpaikka ammattilaisjääkiekkoseura on pelaajille, valmentajille, huoltajille sekä koko organisaatiolle. Dokumenttisarja on siloittelematon kuvaus yksilöistä, tiimihengestä sekä ammattilaisurheilun kiehtovasta maailmasta. Ainutlaatuinen, "all access" -tyyliin kuvattu ohjelmasarja näyttää mitä Jokerit -joukkueen ytimessä, suljettujen ovien takana tapahtuu, kun joukkue matkaa kohti joulukuussa pelattavaa ulkoilmaottelua.

"Olemme televisioineet Jokereiden KHL-taivalta jo vuosien ajan. Jokerit on aloittanut tämän kauden loistavasti ja joukkue on rakenteeltaan mielenkiintoisempi kuin koskaan. Euroopan kovatasoisin jääkiekkosarja KHL tarjoaa dokumentille oivan kontekstin. Joulukuussa pelattava ulkoilmaottelu Ice Challenge on tärkeä kauden välietappi sekä Jokereille että meille Viasatilla. Dokumentti tarjoaa uuden näkökulman suomalaisen ammattijoukkueen arkeen ja juhlaan", intoilee Viasatin vastaava tuottaja Ville Klinga.

"Jääkiekkojoukkueen arki koostuu monista asioista, joita on vaikea selittää sellaiselle, joka ei ole toiminnassa päivittäin mukana. On hienoa, että pystymme näyttämään tätä puolta nyt myös katsojille", sanoo joukkueen GM, Jari Kurri.

"Kuvausryhmä on saanut olla avoimesti paikalla joukkueen arkeen liittyvissä tilanteissa. Nyt on varmasti hyvä mahdollisuus jääkiekonystävillä nähdä lähietäisyydeltä mitä kaikkea joukkueessa tapahtuu niin pelimatkoilla kuin Helsingissä," sanoo päävalmentaja Jukka Jalonen.

Jokerit Inside -ohjelmasarjan toteuttaa Matheus Oy ja tuottaja- sekä käsikirjoittajakaksikkona toimivat Matti Heusala ja Timo Simonen. Heidän monipuolinen kokemus urheilusta eri tehtävissä ja useiden dokumentaaristen urheiluohjelmien toteuttajina varmistaa sisällöllisesti monipuolisen näkökulman ammattiurheilun arkeen.

Jokerit Inside -dokumentti nähdään Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay -palvelussa kuluvan syksyn aikana. Ensimmäinen jakso ilmestyy torstaina 26.10. ja uudet jaksot aina kerran viikossa perjantaisin. Ensiesityspäivät jaksoille ovat:

Osa 1 to 26.10.
Osa 2 pe 10.11.
Osa 3 pe 17.11.
Osa 4 pe 24.11.
Osa 5 pe 01.12.
Osa 6 pe 08.12.

Jaksot ovat katsottavissa ilmaisessa Viafree-palvelussa aina saman viikon sunnuntaista lähtien.

”Inside Makwan Amirkhani”

Ainutlaatuinen dokumenttisarja yhdestä Suomen tämän hetken puhutuimmasta urheilijasta näkee päivänvalon ensi viikolla. Ohjelmasarjassa seurataan lähietäisyydeltä höyhensarjassa ottelevan Amirkhanin monipuolista harjoittelua, eristäytynyttä arkea ja ajatusmaailmaa niin Dublinissa, Lahdessa kuin Turussa, aina Lontoon otteluhuipennukseen asti. Kolmiosainen ”Inside Makwan Amirkhani” on ensimmäinen kotimainen Viaplay Original -sarja. Ensimmäinen osa on katsottavissa Viaplayssa tiistaina 14.3.

Viaplayn uusi kolmiosainen dokumenttisarja Inside Makwan Amirkhani vie katsojat seuraamaan vapaaottelijan elämää ja UFC –tähden valmistautumista Lontoossa 18.3. käytävään seuraavaan otteluun britti Arnold Allenia vastaan. Viaplay seuraa tiiviisti kolme voittoa UFC:ssä ottaneen Amirkhanin arkea sekä harjoitusleirillä Irlannissa, että kotona Suomessa, aina Lontooseen asti. Nykyään Turussa asuva Amirkhani on hakenut sparrausapua ja valmennustietoutta maineikkaalta Straigh Blast Gymiltä, joka on muun muassa UFC:n supertähden Conor McGregorin kotisali.

”Ei se ottelu vaan se matka. Itse ottelu on niin pieni osuus loppujen lopuksi siihen nähden mitä se matka sisältää. Paljon iloa, surua, yksinäisyyttä, naurua, huumoria. Jos katsot dokumentin, sun on pakko katsoa myös matsi!”, tiivistää Amirkhani dokumentin sisällön.

”Urheiludokumentit kuten Hard Knocks (NFL), Leijonat Inside (World Cup) ja Road to Winter Classics (NHL) ovat olleet todella suosittuja Viaplayn käyttäjien keskuudessa. Kysyntä tasokkaille urheiludokumenteille on kova. Olemmekin erittäin innoissamme tuodessamme palveluumme ensimmäisen suomalaisen Viaplay Original -sarjan. Varsinkin, kun kohteena on Suomessa suurta suosiota nauttiva, ja henkilönä erittäin kiinnostava UFC-tähti Makwan Amirkhani. Ohjelmasarjan Viaplaylle toteutti huippu-urheilun hyvin tunteva tuotantoyhtiö Matheus Oy, jonka tuotantoa oli myös Leijonat-Inside ”, sanoo Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén.


Ensi-illat Viaplayssa:

1. jakso tiistaina 14.3.
2. jakso torstaina 16.3.
3. jakso lauantaina 18.3.

Osa 1:
Dokumenttisarjan ensimmäinen osa paneutuu Dublinissa vietettyyn ajanjaksoon 4-5 viikkoa ennen Lontoon ottelupäivää. Mitä Amirkhani on oppinut Dublinissa treenatessaan alan huippujen kanssa tunnetun valmentajan John Kavanaghin alaisuudessa? Millaisia arjen haasteita yksineläminen on nostanut esiin sosiaaliselle 28-vuotiaalle suomalaisottelijalle? Ohjelmassa kuullaan Amirkhanini lisäksi hänen valmentajiensa, sparrauskavereiden, ystävien ja perheenjäsenten ajatuksia Makwanin matkasta kohti seuraavaa ottelua.

 

UFC Lontoon -ilta 18.3. on katsottavissa suorana lähetyksenä Viaplayssa www.viaplayfighting.fi.