Tapahtumat

Matheus on toteuttanut historiansa aikana useita isoja tapahtumakokonaisuuksia: mm. Kauppalehden 100-vuotisjuhlan sisällön, vinon pinon yritystilaisuuksien sisältöjä ja ohjauksia, yleisurheilun MM-kisat 2005, EM-kisat 2012, Suomi-Ruotsi maottelut 2004-2012, yleisurheilun Helsinki GP kisat, Eliittikisasarjan osakilpailuja ja yleisurheilun Kalevan kisoja, jääkiekon SM-liigan Liigagaaloja. Tuotantopäiviä on takana yli 200. Meillä on vankka kokemus tapahtumatoteutuksen eri vaiheista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Käännämme kaikki kivet, jotka vaikuttavat lopputulokseen.

Saat meiltä tapahtumaasi toteutussuunnitelman, käsikirjoituksen, ajolistan, ohjauspalvelut, juontajat, esiintyjät ja kaiken tarvittavan tekniikan - kaikki saman katon alta ilman ylimääräistä sähellystä. Ääntä, kuvaa ja valoa, raudanlujaa ammattitaitoa vauhdikkaan käsikirjoituksen muodossa, jämäkkää ohjausta, osaavan teknisen henkilökunnan sekä parhaat juontajat ja esiintyjät.

Pressitilaisuus, firman bileet, yrityksenne virkistäytymispäivä, seminaari, palkintogaala, tiedotustilaisuus, urheilun tai kulttuurin live -tapahtuma, yhtiökokous tai osavuosikatsaus, livestriimaus, konsertti, häät tai teatteriesitys. Kaikissa näissä olemme olleet mukana, useammin kuin kerran.